Lidt om hvem vi er

Test hvordan Colibo intranet passer til din virksomheds behov

Start din 60 dages gratis trial

Colibo A/S

Colibo leverer en enkel og ligetil intranet platform, der gør det muligt for komplekse organisationer at samarbejde effektivt om forretnings- og arbejdskulturelle mål. Vi vil gerne være med til at definere fremtidens digitale arbejdsplads ved at løse de unikke udfordringer, som virksomheder står overfor i forbindelse med vidensdeling.

Den intuitive brugerflade medvirker til nem vidensdeling og indbyder således til dialog og samarbejde mellem medarbejdere. En komplet intranet løsning kan medvirke til at lette arbejdsprocesserne, højne effektiviteten samt fremme et værdiskabende digitalt samarbejde. 

En gennemført intranetløsning bliver derfor et forretningsstrategisk aktiv som hjælper virksomheder med at opnå både deres daglige og langsigtede mål. Vores standard platform kan nemt tilpasses din virksomhed og er let at tage i anvendelse. Vi vejleder jer gennem hele implementeringsprocessen. Vi er både jeres leverandør af et socialt intranet, men også dem der står bag jer hele vejen.

Vores navn, Colibo, tager sit afsæt i ordet ”collaboration”. Vi tror på, at et socialt intranet er mangelfuldt uden menneskerne bag det. Co-work, co-creation og co-productivity er derfor de værdier, som vores intranet ønsker at fremme og som vi lever efter.

Mogens Sejer Iversen

Mogens Sejer Iversen

CEO & Founding partner, Colibo

Efter snart 4 år på markedet, har endnu ingen kunder valgt at forlade Colibo. Det er vi meget stolte af og det giver os vores daglige motivation til hele tiden at udvikle produktet og skabe de bedste betingelser for vores kunder. Både nu og i fremtiden.

Enkel vision skaber succesen

Placeret i hjertet af Aarhus har Colibo i dag mere end 100.000 brugere i 14 lande. Vores kunder er en blanding af kommuner, offentlige institutioner og private virksomheder. Visionen for Colibo har fra starten været at skabe et levende, dynamisk intranet, der bliver brugt, fordi brugerne kan finde ud at bruge det. Og fordi intranettet sparer dem tid, gør hverdagen lettere, og fordi det er relevant for den enkelte. Colibo er udviklet i tæt samarbejde med en kommune, og vores viden om kommuner betyder, at vi hele tiden kan være på forkant med udviklingen. Colibo er på kort tid blevet en foretrukken social intranet-løsning hos en række store danske organisationer. 

 

 

 

 

Vi har formået at disrupte et marked, som i alt for lang tid har stået stille, og vi har hjulpet vore kunder med at implementere et værktøj, som har sikret dem effektiv videndeling og kommunikation i deres organisationer.

Colibo's historie

En kort præsentation af Colibos milepæle siden 2012

2012

Tanken om Colibo opstår Stigende behov for bedre intranets

Den digitale konsulentvirksomhed og dobbelte Gazellevinder, Mediaworkers, mærker et stigende behov for bedre og smartere løsninger til intern kommunikation hos virksomheder og offentlige instutioner. Behovet vokser sig så stort, at tanken om Colibo intranet opstår.

Colibo timeline
2013

Colibo tager form Version 1.0 af platformen

Colibo leverer sin første intranetløsning til Silkeborg kommune. Et stykke software udarbejdes i tæt samarbejde med kommunen og tilpasses de komplekse forhold, der forekommer hos denne form for organisation.

Colibo timeline
2014

Colibo sælges til private kunder En stabil platform

Platformen udvikles ovenpå CMS systemet Umbraco og version 1.0 sælges nu til flere offentlige samt private kunder.

Colibo timeline
2015

Nu som selvstændigt profitcenterFørste internationale brugere

Modenheden i platformen og kundetilgangen stiger og det fremtidige coliboteam isoleres på deres egen etage i Mediaworkers. De første internationale kunder bliver indehaver af Colibo og virksomheden kan bryste sig af at have 20 procent af de danske kommuner.

Colibo timeline
2016

Colibo sikrer venture fundingColibo A/S bliver til

På en tur til Silicon Valley bliver det klart at Colibo for alvor har international potentiale og en investorjagt sættes i gang og belønnes i udgangen af 2016 med ekstern venture funding fra en række prominente ivestorer, kombineret med Vækstfonden.

Colibo timeline
2017

Udover Danmarks grænserFørste norske kunder

I forbindelse med flere kommunesammenlægninger i Norge vælges Colibo. Den sociale platform vælges bla. pga. det samlingspunkt intranettet skaber for den interne kommunikation. Hjemme i Danmark flyttes der i nye friske lokaler i Scandinavian Center Aarhus.

Colibo timeline
2018

Et farvel til Umbraco Et intranet i konstant udvikling

Colibo intranet er i konstant udvikling, og lancheres nu som et selvstændigt produkt uahfængigst af Umbraco og som single page application.

Colibo timeline